Live Your Dream


På plats i Manchester

En mörk, kall och grå kväll i februari fick jag plötsligt en insikt, en överväldigande känsla att jag bara var tvungen att få se en Westlife konsert till i mitt liv (förutom konserten den 23 juni som var planerad sen länge) Det spelade ingen roll vad kalaset skulle kosta jag bara skulle ta mig iväg.


Jag hade ingen aning om vem jag skulle åka med, vart jag skulle åka, jag bara visste att jag skulle åka och att jag skulle se till att allt löste sig.
Jag letade ljus och lykta och tillslut hittade jag två, svindyra biljetter bredvid varandra på en spelning i Manchester, efter en liten stunds fundering på om jag var riktigt frisk i huvudet ens övervägde att lägga så mycket pengar på ett par biljetter till en konsert, som jag inte ens vet om jag skulle ta mig till, så tryckte jag tillslut på ”köp” knappen, (fråga mig inte varför)


Nu sitter jag här, ganska nyss hemkommen från Manchester och allt löste sig, och jag är så oerhört glad över att jag tog den där risken, annars hade jag gott miste om en av de bästa kvällarna i mitt liv.


Är det någonting jag lärt mig den senaste tiden så är det att man måste våga ta risker, man måste passa på och göra allt man vill, och man måste våga leva sin dröm hur långsökt och svårt det än verkar, för man vet aldrig när livet tar slut.


Live your Dream!


PS, på vägen hem någonstans mellan Irland och England fick jag syn på en väldigt vacker liten strand med klarblått vatten, plötsligt fick jag en lika stark insikt att jag måste lära mig att dyka, få se hur lång tid det tar innan jag lyckas med det…

Lyric of the day:


Wake him up, the wizard
Sleeping in your heart
Just imagine what you wanna be
Don't you know that
Dreams come true they do
Dreams come true
From all of us to all of you they do
Don't you know that dreams Come True


Westlife: Dreams Come True


RSS 2.0